Möt vår personal - Peter

Peter Bratt - industriutvecklare med passion att stötta industriföretag i deras utveckling inom effektiv produktion, cirkulära affärsmodeller, energi och naturligtvis underhåll.

Lär känna oss

Åttonde medarbetare att presenteras är Peter Bratt, industriutvecklare.

Namn
Peter Bratt

Befattning

Industriutvecklare med passion att stötta industriföretag i deras utveckling inom effektiv produktion, cirkulära affärsmodeller, energi och naturligtvis underhåll.

Började på IUC Väst

2022

Beskriv din professionella resa och vad du brinner för

Min resa började inom fordonsproduktion som bilbyggare på SAAB, under denna tid fick jag upp ögonen för underhåll vilket gjorde att jag läste vidare inom automation och produktion på Högskolan Väst.

Under min tid inom underhåll har jag varit mekaniker, elektriker, ingenjör och underhållschef vilket gör att jag fått bra insikt i både produktion och teknik inom tillverkande industri.

Det som jag inspireras av är att arbeta mot en stabil och driftsäker verksamhet oavsett om det gäller teknik eller arbetssätt.

Hur bidrar du till IUC Väst?

Med över 21 års erfarenhet inom konsultarbete, produktionsteknik och underhåll, kan jag stötta våra företag med min kompetens inom ledarskap, teknik och effektivitetsförbättring.

Med min breda erfarenhet och kompetens är jag alltid intresserad av att vara en stöttning till företagets utveckling av tillväxt och framgång.

Ditt bästa tips till företagen inom den tillverkande industrin

Börja mäta, våga förändra och lyft blicken och försök se framtiden!

Fritidsintressen - vad gillar du att göra på din fritid?

  • Hemvärnet

  • Att vara ute i naturen

  • Umgås med vänner och familj

Peter Bratt, industriutvecklare IUC Väst
Börja mäta, våga förändra och lyft blicken och försök se framtiden!

Hör av dig till Peter!

Peter Bratt

Peter Bratt

Industriutvecklare

Foto

Fotograf Calle Appelqvist