Exportcenter Väst

Din guide till internationella affärer.

Exportcenter Väst

Genom Exportcenter Väst får företag tillgång till en rad aktörer som erbjuder kunskap, expertis och nätverk för att nå nya marknader. Exportcenter Väst vill underlätta för västsvenska företag att göra internationella affärer. 

Så hjälper vi dig på din exportresa

Funderar du på att börja exportera? Kanske är ditt företag redan i gång med export, men behöver hjälp längst med vägen? Oavsett var ni befinner er på er exportresa finns en uppsjö av hjälp och stöd att ta del av genom Exportcenter Väst, ofta dessutom kostnadsfritt.

Vilket kompetensprogram passar dig?

Har du precis börjat fundera på att försöka växa internationellt? Eller är du redan etablerad utomlands och vill växa vidare? Vi erbjuder olika kompetensprogram som passar just dina behov. Allt från en expertcoachning på 45 minuter till ett strategiskt tillväxtprogram med inriktning på export.

Exportboost
45 minuter

Exportboost är ett snabbt och effektivt format som ger dig som företagare tillgång till samtliga experter vid ett tillfälle.

Exportredo
4 månader

Är du på väg att lansera ditt erbjudande internationellt? Testa dina planer och lär dig mer innan du tar steget.

Exportprogrammet
9 månader

Exportprogrammet riktar sig till små och medelstora företag som exporterar idag och vill ta nästa steg i sin internationella expansion.

Världshandel

Intresserad att veta mer?

Kontakta Daniel eller Ann-Charlotte så hjälper de dig vidare med dina exportfrågor!

Daniel Walter

Daniel Walter

Industriutvecklare

Ann-Charlotte Karlsson

Ann-Charlotte Karlsson

Kommunikation, Industriutvecklare