Kalender

Teamledarutbildning

Teamledarutbildning som stärker dig i din roll som teamledare och ger dig rätt verktyg för att utveckla ditt team på bästa sätt.

Årsmöte 2023

Varmt välkommen på årsmöte - din chans att träffa styrelse och andra medlemmar!

Fokusgrupp Hållbart företagande – hur berör det mig och min verksamhet?

Höj din kunskapsnivå inom området hållbarhet genom ökad medvetenhet och kunskap och hör hur hållbarhetsaspekterna kan integreras inom strategisk styrning och ledning.

Vinnande verksamhet i framtidens hållbara näringsliv

Hur går hållbarhetsarbetet på ditt företag? Har ni upptäckt vinsterna med att arbeta cirkulärt? Oavsett hur långt företaget kommit inom hållbarhet upplever många att de behöver olika typer av insatser och stöd. Hur ser det ut hos er?

Fokusgrupp Affärssystem - Beredning i Monitor

Välkommen på nästa träff för användare av systemet Monitor. Den här gången kommer vi att titta närmare på beredningsprocessen.

Hållbarhet med hjälp av additiv tillverkning

Additiv tillverkning är en av de resurssnåla tillverkningsmetoder som vid sidan av mer cirkulära materialflöden behövs för att göra den framtida industrin mer hållbar. Men vad innebär det och hur kan 3D-printing bidra till ökad hållbarhet i praktiken?

Fokusgrupp Produktion - Lean och förbättringsarbete

Hur motiverar du dina medarbetare för att skapa ett kreativt arbetsklimat och engagerad personal? Hur stöttar du i arbetet med att skapa smarta och effektiva flöden i hela företaget, såväl i produktionen som i resten av verksamheten?

Internationella handelsdagen 2023

Dagen för dig som älskar internationella affärer. Vi uppdaterar dig kring de senaste handelstrenderna, handelspolitiken och de affärskritiska områden du behöver ha koll på för att nå framgångsrik internationell försäljning.

Maximera din säljpotential

En utbildning för alla som jobbar med försäljning och som vill se förändring i resultat och i kundmötet.

Handledarutbildning

Bli certifierad handledare hos IUC Väst.

Svets- och teknikdagen 2023

Ta del av det senaste inom svetsteknik och svetsautomation för tillverkningsindustrin.

Grunderna i Affärsekonomi för ”icke-ekonomer”

Affärsekonomi är enkelt, kul och användbart när vi kan sätta den i ett sammanhang vi känner igen oss i.

Fokusgrupp Produktion – Vestre världens mest miljövänliga möbelfabrik

Vill du öka din kunskap och låta dig inspireras? Välkommen på ett spännande studiebesök med IUC Väst till en av världens mest innovativa möbelfabriker - The Plus!

Fokusgrupp Affärssystem - Produktionsplanering i Monitor

Välkommen på nästa träff för användare av systemet Monitor. Efter att ha tittar närmare på beredning senaste träffen har det nu blivit dags att ta tag i produktionsplaneringen.