Fyrbodals näringsliv

Har du utforskat möjligheterna med IUC Väst?

IUC Väst är en möjliggörare för att få ditt företag att ställa om till ett konkurrenskraftigt företagande i Fyrbodal.

Företagens behov alltid i centrum

IUC Väst är stolta över att vara en resurs för näringslivet med fokus på tillverkande industrin i Fyrbodal. Vi brinner för en livskraftig industri och er framgång är vår största drivkraft!

Tillsammans går vi i spetsen för innovation och tillväxt, och vi ser det som vårt uppdrag att vara en del av er företagsresa.

Hållbar industri över tid

Vår mission är att, genom vår kompetens och inspiration bidra till en konkurrenskraftig industri i Fyrbodal. Vi vänder oss till företag inom den tillverkande industrin och förstår att varje företag står inför sina egna unika utmaningar.

Vi är stolta över att alla våra medarbetare på IUC Väst har bred erfarenhet av att arbeta inom den tillverkande industrin i olika roller. Detta ger oss en djup förståelse för företagens behov.

Vår vision är att vara det självklara valet när du som företag söker inspiration och behöver utveckling. Vårt mål är att erbjuda den allra bästa skräddarsydda lösningen som passar just dina specifika behov.

Vi är engagerade i att identifiera lösningar för din verksamhet och att ge stöd både för de dagliga utmaningarna och för utformningen av långsiktiga strategier.

 

Vi samarbetar med din kommuns näringslivskontor!

Låt oss tillsammans skapa lösningar, driva innovation och forma en hållbar framtid!

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kontakta Camilla eller Kristina!

Camilla Johansson

Camilla Johansson

Industriutvecklare

Kristina Nyström

Kristina Nyström

Industriutvecklare