Manufacturing Guide

I vår ständiga strävan att utöka nyttan för våra medlemmar, finns vårt medlemsregister numera upplagt som ett kluster på Manufacturing Guide (MG).

Stora affärsmöjligheter

MG och Qimtek är två kompletterande sajter som besöks av över 150 000 unika besökare per år som både söker kunskap och leverantörer inom svensk tillverkningsindustri.

Om Manufacturing Guide (MG)

MG har under flera års tid samarbetat med IUC Sverige och flera IUC-bolag inom olika projekt med målet att stärka svensk industris konkurrenskraft. Sajten är i grunden en kunskapsdatabas inom produktionsteknik med över 600 beskrivna tillverkningsmetoder som lotsar besökare vidare till relevanta leverantörer.

Om Qimtek

Qimtek är Sveriges största marknadsplats för industrin där över 7 000 anslutna beställare får hjälp att matcha sina förfrågningar med leverantörer. Qimtek har ett kompetent sourcing-team som bistår både inköpare och leverantörer att initiera lyckosamma affärer.

Kompletterande styrkor och räckvidd

Tillsammans har MG och Qimtek drygt 150 000 unika besökare per år vilka söker både kunskap och leverantörer inom tillverkningsindustri. Deras överlappande innehåll och tjänster gör att de täcker ”Från produktidé till massproduktion” vilket också ligger till grund för en pågående satsning att stärka svenska innovationer.

Frågor eller funderingar?

Kontakta då Ann-Charlotte eller Thomas, kontaktuppgifter hittar du här bredvid. 

Ann-Charlotte Karlsson

Ann-Charlotte Karlsson

Kommunikation, Industriutvecklare

Thomas Sätmark

Thomas Sätmark

Vd

Maskin- och tjänstelistan

I och med detta medlemserbjudande stängdes vår Maskin- och tjänstelista ner.