Möt vår personal - Camilla

Camilla Johansson - industriutvecklare som brinner för att stötta industriföretag genom att integrera traditionell marknadsföring och försäljning med digitala lösningar.

Lär känna oss

Nionde medarbetare att presenteras är Camilla Johansson, industriutvecklare.

Namn
Camilla Johansson

Befattning

Industriutvecklare som brinner för att stötta industriföretag genom att integrera traditionell marknadsföring och försäljning med digitala lösningar.

Började på IUC Väst

2022

Beskriv din professionella resa och vad du brinner för

Med cirka 30 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning, varav 12 år inom tillverkningsindustrin, har jag alltid brunnit för att förena olika aspekter av marknadsföring och försäljning. Målet har varit att skapa strategier som inte bara är effektiva, utan också anpassade efter varje unik situation.

Min passion att hjälpa företag att växa genom skräddarsydda digitala strategier har starkt utvecklats efter att jag avslutade min utbildning som E-Commerce Product Manager våren 2023. Att stötta våra företag är något som jag brinner för, att bevittna deras framsteg är både inspirerande och givande och en enorm drivkraft.

Hur bidrar du till IUC Väst?

Min övertygelse är principen "syns man inte finns man inte." Jag jobbar för att öka vår synlighet och närvaro i bland annat digitala kanaler, samtidigt som jag står till förfogande för att ge stöttning till företag inom tillverkande industrin i Fyrbodal.

Med min nyfikenhet och kunskapstörst är jag alltid redo att utforska och prova nya tekniklösningar. Under det senaste året har jag fördjupat mig i generativ AI -  jag är fascinerad av dess potential och delar gärna med mig av min kunskap.

Dina bästa tips till företagen inom den tillverkande industrin

  • Var nyfiken och våga utforska den spännande världen av ny teknik.
  • Experimentera gärna med AI i specifika projekt och skala upp där du ser värde.
  • Tänk på att det första din kund ser av ditt företag digitalt är oftast din hemsida – håll den uppdaterad!
  • Tveka inte att dra nytta av vårt stöd från oss här på IUC Väst!

Fritidsintressen - vad gillar du att göra på din fritid?

  • Vara nära havet och naturen

  • Umgås med familj och vänner

  • Hästar, delägare i en travhäst

  • Resa och upptäcka nya platser

  • Fotografera

  • Läsa böcker
Camilla Johansson, industriutvecklare IUC Väst
Syns man inte, finns man inte!

Hör av dig till Camilla!

Camilla Johansson

Camilla Johansson

Industriutvecklare

Foto

Fotograf Calle Appelqvist