Möt vår personal - Kristina

Kristina Nyström, industriutvecklare som brinner för utveckling!

Lär känna oss

Nummer fyra ur vår presentation av våra medarbetare är Kristina, industriutvecklare.

Namn
Kristina Nyström

Befattning

Industriutvecklare som brinner för utveckling!

Började på IUC Väst

2015

Beskriv din professionella resa och vad du brinner för

Jag började mitt arbetsliv inom vården men bytte inriktning till den tillverkande industrin och då på Saab Automobile AB. Började som montör på linan och avslutade som utbildare inom verksamhetsutveckling när konkursen var ett faktum.

Det var intressanta år där jag fick med mig en bred erfarenhet och kompetens inom den tillverkande industri som ligger till grund för det jag arbetar med idag.

Jag brinner för att se företag och dess medarbetare utvecklas och känner en glädje över att vara med att bidra med mina kunskaper och kompetenser.

Hur bidrar du till IUC Väst?

Jag har en lång erfarenhet inom den tillverkande industrin. Detta tillsammans med min vilja, driv och förmåga att skapa relationer med företagen gör att jag med mina kunskaper blir en viktig ”kugge” tillsammans med mina kollegor för att stärka företagen i Västsverige.

Ditt bästa tips till företagen inom den tillverkande industrin

Tveka inte att ta kontakt med oss på IUC Väst. Vi har en bred kompetens och erfarenhet samt ett stort nätverk som har som enda uppgift att stötta dig och ditt företag. Ingen fråga är för stor eller för liten för att ställas.

Fritidsintressen - vad gillar du att göra på din fritid?

Jag älskar att vara ute i skogen, på sjön eller vara i fjällen, sommar som vinter, tillsammans med min familj och vänner - det ger mig energi och återhämtning.

Har ett stort hjärta för djur och nu har möjligheten att skaffa hund öppnat sig. Nu väntar vi på att ta emot en omplaceringshund från Irland, Annie. Det blir en spännande utmaning!

Kristina Nyström, industriutvecklare IUC Väst

Hör av dig till Kristina!

Kristina Nyström

Kristina Nyström

Industriutvecklare

Foto

Fotograf Calle Appelqvist