Möt vår personal - Håkan

Håkan Hellström - industriutvecklare med passion att stötta industriföretag i deras utveckling inom automation, robotik, digitalisering och 3D-printning.

Lär känna oss

Sjunde medarbetare att presenteras är Håkan Hellström, industriutvecklare.

Namn
Håkan Hellström

Befattning

Industriutvecklare med passion att stötta industriföretag i deras utveckling inom automation, robotik, digitalisering och 3D-printning.

Började på IUC Väst

2022

Beskriv din professionella resa och vad du brinner för

Min resa började inom tillverkande industri som underhållstekniker, där fick jag en bra grund i att det är viktigt att ha en god övergripande förståelse för att kunna ta rätt beslut. Jag fick också bekräftat att jag vill fortsätta att utvecklas inom teknik och automation.

Som applikationsingenjör inom robotik och automation har jag arbetat på flera automationsföretag. Jag uppskattar särskilt kombinationen av simulering och programmering samt mötet med kunden.

Min roll som länk mellan utvecklingsavdelningar och industrins behov har stimulerat min kreativitet. Att resa runt, att träffa olika företag och människor och hjälpa dem med deras behov, har varit och är otroligt utvecklande och är något jag brinner för.

Hur bidrar du till IUC Väst?

Jag tror på att inspirera och att hjälpa andra att utvecklas, det ger mest effekt för individen och vår industri. Med min erfarenhet inom automation, teknik och intresse för individens utveckling, i kombination med att jag har sett många olika industrier, kan jag bidra till andras utveckling.

För mig är det viktigt att det jag gör inte bara är effektivt, utan också ger verkligt värde för mottagaren. Jag strävar alltid efter att leverera arbete som både är genomtänkt och nyttigt.

Ditt bästa tips till företagen inom den tillverkande industrin

Ständig utveckling är nyckeln. Sök inspiration från hur andra arbetar och var nyfiken på ny teknik. Det finns alltid något nytt att lära sig – våga prova!

Fritidsintressen - vad gillar du att göra på din fritid?

  • Träning

  • Jakt

  • Att vara ute i naturen

  • Resor

  • Umgås med vänner och familj

Håkan Hellström, industriutvecklare IUC Väst
Håkan Hellström
Det finns alltid något nytt att lära sig – våga prova!

- Håkan Hellström

Hör av dig till Håkan!

Håkan Hellström

Håkan Hellström

Industriutvecklare

Foto

Fotograf Calle Appelqvist