Välkomna i gänget!

Vi välkomnar Fredrik och Michael till IUC Väst!

Välkommen i gänget

I början av september fick vi två nya industriutvecklar-kollegor - Fredrik Johansson och Michael Mattsson. Båda kommer, liksom oss andra, att besöka Fyrbodals företag för att lyssna efter behov och koppla in rätt stöd. 

Fredrik Johansson

1 september började Fredrik hos oss och med sin erfarenhet och bakgrund inom fordonsindustrin, kombinerat med en gedigen historia som ideell ledare med människor i centrum, blir han ett utmärkt tillskott till teamet. Han är engagerad och målinriktad och tar nu klivet in i en ny roll som industriutvecklare på IUC Väst.

Fredrik stora nyfikenhet på cirkulära affärsmodeller kommer bli en betydelsefull tillgång för oss och våra företag. Hans kunskap och engagemang för att främja hållbara och miljövänliga affärsprinciper kommer att spela en viktig roll när det gäller att stödja företag i att utforska och tillämpa cirkulära affärsmodeller för en mer hållbar framtid.

Fredrik Johansson
Michael Mattsson

Michael Mattsson

4 september välkomnade vi Michael som vi tidigare haft en del samarbeten med. Han kompletterar oss övriga med sitt kunnande inom verksamhetsutveckling och organisationsstruktur, vision och strategi, kultur och förändringsledning. Han är också specialist inom ledarskap och grupputveckling med förutsättning att koppla in rätt stöd inom olika områden.

Michael kommer närmast från LEAN Profit Svenska AB där han som solution manager har ansvarat för insatser hos både stora och små företag samt offentlig verksamhet.

Säg hej

Hör gärna av dig direkt till Fredrik eller Michael om du har några frågor!

Fredrik Johansson

Fredrik Johansson

Industriutvecklare

Michael Mattsson

Michael Mattsson

Industriutvecklare