Färgstark Pride 2023

Vi på IUC Väst är stolta över att hylla Pride och dess betydelse för inkludering och gemenskap!

Tre Pride-hjärtan på rad

Vi på IUC Väst är stolta över att hylla Pride och dess betydelse för inkludering och gemenskap! Att dela in människor i "vi" och "dem" har aldrig varit en bra idé. Vi tror på ett samhälle där var och en av oss har ett ansvar att minska motsättningar och välkomna inkludering.

Vi vill betona vikten av mångfald och inkludering, både som rättvisa värderingar och för att skapa en stark och innovativ arbetskraft. När vi välkomnar olikheter skapas en atmosfär av kreativitet, samarbete och öppenhet som gynnar både medarbetare och organisationer.

Pride ger oss möjligheten att inte bara fira hur långt vi har kommit, utan också att reflektera över de utmaningar som fortfarande finns kvar. Den 1 juli kommer Trollhättan att lysa upp i färger och stolthet när vi firar och stöttar hbtq-samhället under Pride 2023.

Vi uppmanar alla företag inom tillverkningsindustrin att engagera sig i Pride 2023 och främja en inkluderande arbetsmiljö. Genom att stödja hbtq+-samhället och visa solidaritet kan vi tillsammans skapa en arbetsplats där alla kan vara stolta över sin identitet och känna sig välkomna och accepterade.

Låt oss alla stå enade och låta våra hjärtan slå i färgerna av kärlek och stolthet! ❤️🧡💛💚💙💜 Tillsammans kan vi skapa en färgstark och inkluderande framtid för alla.

Vi finns på torget i Trollhättan från klockan 12:00 och paraden avgår 14:30

 

Pride-program 2023

Nätverket för mångfald och inkludering inom tillverkande industri i Trestad

Siemens Energy, VBG Group ABHögskolan VästInnovatum Science Park, Tooltec ABIUC Väst

Mer information

Vill du veta mer om hur vi arbetar för en industri där alla är viktiga och välkomna? Kontakta då Linda, Thomas eller Camilla!

 

Linda Olofsson

Linda Olofsson

Ekonomiansvarig, Industriutvecklare

Thomas Sätmark

Thomas Sätmark

Vd

Camilla Johansson

Camilla Johansson

Industriutvecklare

09 Jun 2023 Pressmeddelande pride