Nytt medlemserbjudande

I vår ständiga strävan att utöka nyttan för våra medlemmar, finns vårt medlemsregister numera upplagt som ett kluster på Manufacturing Guide (MG).

Stora affärsmöjligheter

MG och Qimtek är två kompletterande sajter som besöks av över 150 000 unika besökare per år som både söker kunskap och leverantörer inom svensk tillverkningsindustri.

Om Manufacturing Guide (MG)

MG har under flera års tid samarbetat med IUC Sverige och flera IUC-bolag inom olika projekt med målet att stärka svensk industris konkurrenskraft. Sajten är i grunden en kunskapsdatabas inom produktionsteknik med över 600 beskrivna tillverkningsmetoder som lotsar besökare vidare till relevanta leverantörer.

Om Qimtek

Qimtek är Sveriges största marknadsplats för industrin där över 7 000 anslutna beställare får hjälp att matcha sina förfrågningar med leverantörer. Qimtek har ett kompetent sourcing-team som bistår både inköpare och leverantörer att initiera lyckosamma affärer.

Kompletterande styrkor och räckvidd

Tillsammans har MG och Qimtek drygt 150 000 unika besökare per år vilka söker både kunskap och leverantörer inom tillverkningsindustri. Deras överlappande innehåll och tjänster gör att de täcker ”Från produktidé till massproduktion” vilket också ligger till grund för en pågående satsning att stärka svenska innovationer.

Digitalt infomöte

Den 9 maj kl 14:00 kan du logga in på denna möteslänk för en 15 minuter lång introduktion till sajterna och klusterupplägget.

Nyfiken

Om du inte kan hålla dig till dess kan du läsa mer om upplägget och aktivera dina förmåner här!

Medlemserbjudande

Som klustermedlem erhåller du en kostnadsfri profil på både MG och Qimtek (värde 7 800 kr) samt ett komboerbjudande för den som önskar utökad synlighet. 

Maskin- och tjänstelistan

I och med detta medlemserbjudande kommer vår Maskin- och tjänstelista att stängas ner.

Frågor eller funderingar?

Kontakta då Ann-Charlotte, kontaktuppgifter hittar du här bredvid. 

Ann-Charlotte Karlsson

Ann-Charlotte Karlsson

Industriutvecklare, Kommunikatör

24 Apr 2022 Nyhet