IUC Västdagen 2021

Vi skjuter upp!

Vi har verkligen längtat efter att få mötas på riktigt men pandemi-läget har förvärrats och det är högst osäkert när nuvarande restriktioner kommer att avvecklas.

Vi ser Steg 4 i regeringens plan för avveckling av restriktioner som en förutsättning för att kunna träffas och nätverka som planerat. Planen var att detta steg skulle tas under september. Enligt den information som är tillgänglig idag konstateras att det är högst osäkert om detta kommer att ske.

Eftersom en så stor del av IUC Västdagen är just att få mötas och samtala inser vi att det inte kommer att fungera om inte avvecklingssteg 4 är på plats. Vi hoppas kunna genomföra dagen i början av 2022 och hör av oss närmare när vi har bestämt datum.

Men - som plåster på såren kommer vi att bjuda in till ett spännande online-seminarium. Inbjudan till detta kommer inom kort!

 

27 Aug 2021 Nyhet