Årsmöte 2024

Varmt välkommen på årsmöte - din chans att träffa styrelse och andra medlemmar!

Att delta i ett årsmöte är ett enkelt sätt för dig som medlem att engagera dig i vår framtid och verksamhet. Ta chansen att träffa styrelse och andra medlemmar samt komma med förslag på aktiviteter och kurser - flera av oss som jobbar på IUC Väst kommer att delta. 

Kultur käkar strategi till frukost

Lena André Olsson delar med sig av sina erfarenheter som Lean-koordinator och Site Coach på Parker Hannifin Manufacturing Sweden AB i Trollhättan och lyfter fram den avgörande roll som företagskulturen har spelat för att uppnå goda resultat över tid. Genom sin insats inom den ideella föreningen Lean Forum, har hon haft privilegiet att ta del av flera finalister och vinnare av Svenska Leanpriset där företagskulturen alltid har utmärkt sig som en avgörande faktor.

Genom att fokusera på att skapa en kultur där kontinuerlig förbättring och effektivitet är centrala värden, har Parker kunnat förbli framgångsrika och konkurrenskraftiga. Lena betonar att det inte bara handlar om att implementera Lean-metoder och verktyg, utan att skapa en miljö där dessa verktyg kan blomstra och där medarbetarna känner sig engagerade och motiverade att bidra till förändringar.

Genom att främja öppenhet, tillit och en vilja att lära sig och anpassa sig, har Parker byggt en kultur där kontinuerlig förbättring är en naturlig del av vardagen. Detta har inte bara resulterat i ökad effektivitet och produktivitet, utan också i en starkare samhörighet och arbetsglädje bland medarbetarna.

Lena understryker vikten av att ledningen tar en aktiv roll i att forma och upprätthålla företagskulturen, då det är genom deras exempel och engagemang som de övriga medarbetarna inspireras att omfamna Lean-filosofin fullt ut. Genom att fortsätta att investera i utbildning och utveckling, samt att kontinuerligt utvärdera och förbättra företagskulturen, är Lena övertygad om att Parker kommer att fortsätta att vara en föregångare inom Lean och fortsätta att leverera överlägsna resultat på lång sikt.

Lena André Olsson, industriutvecklare IUC Väst
Lena André Olsson, industriutvecklare IUC Väst

Program

12:00 - 13:00     Lunchmingel
13:00 - 13:30     Kultur käkar strategi till frukost
13:30 - 14:30     Årsmöte
14:30 - 15:30     Konstituerande styrelsemöte

Anmälan till årsmöte 2024

Praktisk information

Dag: Onsdag den 10 april 2024
Tid: 12:00-15.30
Plats: Vi samlas för lunchmingel i vårt kontor på Nohabgatan 12B, Innovatum District, Trollhättan

Anmäl dig senast fredag 5 april!

Handlingar

Handlingar mejlas direkt till medlemmar i en årsmötesinbjudan.

Hör av dig snarast till Ann-Charlotte om du inte fått inbjudan! 

IUC Västs styrelse verksamhetsåret 2023

Styrelse 2023

Från vänster: Lars Mogren (C.G. Karlssons Stenhuggeri AB), Andreas Albertsson (Västra Götalandsregionen), Anna Cato Moe (GTC Göteborg Tekniska College), Robert Forsström (Forsstroms High Frequency AB), Annika Andersson (Sven Johansson Bygg AB), Anna Wessman Karlsson (Vänersborgs Svets och Mekaniska Verkstad AB), Sofia Hygrell (Nordholms Industriinstallationer AB), Joakim Thorn (Nyli Metrology AB), Sofia Norberg (Almi Väst) och Rikard Doverhäll (RZ ABAK AB)

Frånvarande: Anders Dahlgren (Formfräsning Ed AB), Jimmie Cato (Sansera Sweden AB), Kristoffer Ljung (Fyrbodals kommunalförbund), Mikael Ericsson (Högskolan Väst) och Marcus Nordanstad (Connect Väst)

Frågor eller funderingar?

Hör av dig till Thomas eller Ann-Charlotte - kontaktuppgifter ser du här bredvid!

Thomas Sätmark

Thomas Sätmark

Vd

Ann-Charlotte Karlsson

Ann-Charlotte Karlsson

Kommunikation, Industriutvecklare

Kategori: Evenemang

Plats: IUC Västs kontor på Nohabgatan 12 B, byggnad 31, Innovatum District, Trollhättan

Datum: 2024-04-10 12:00 - 15:30