PTC Live - SKF:s utveckling från lagerleverantör till service provider

SKF presenterar företagets mål och utveckling från lagerleverantör till service provider inom driftsäkerhet för roterande utrustning.

Produktionstekniskt centrum

Välkomna på frukost, nätverkande och inspiration på PTC Live!

Vi ses på Produktionstekniskt Centrum och bjuder på frukost samtidigt som Johan Wikfors, Key Account Manager på SKF presenterar företagets mål och utveckling från lagerleverantör till service provider inom driftsäkerhet för roterande utrustning.

Johan kommer också prata om hur resan utvecklar företaget mot ökad cirkularitet och hållbarhet.

Är du ett företag eller leverantör inom tillverkningsindustrin som är intresserad av cirkularitet och hållbarhet ska du absolut besöka PTC live!

Program

8.30 Entrén på Produktionstekniskt Centrum

8.30-9.15 Presentation och diskussion
Presentation och diskussion gällande den framtida elektrifieringen och vad det betyder för den tillverkande industrin i vårt närområde.

9.15 Vi bjuder på kaffe och frukostfralla

Välkommen med din anmälan idag!

Praktiskt

Datum: Tisdag 27 februari 2024

Tid: 8.30-09:30

Plats: Produktionstekniskt Centrum - PTC
Byggnad 73, Nohabgatan 18a

Kostnad: Eventet är kostnadsfritt men anmälan/avanmälan krävs.

Kontaktperson: Tommy Christensen
tommy.christensen@innovatum.se, 070-419 93 72

PTC Live – för nya lösningar och affärsmöjligheter

PTC Live är återkommande inspirationsföreläsningar inom aktuella ämnen som till exempel elektrifiering, digitalisering och cirkulära affärsmodeller.

Produktionstekniskt Centrum (PTC) är ett nätverk och en mötesplats där företag och akademi samarbetar med syfte att utveckla teknik och metoder, öka och attrahera kompetens, utveckla produktionstekniska lösningar och skapa nya affärsmöjligheter.

En viktig del av nätverket är att få möjlighet att träffa varandra för att utbyta erfarenheter och hitta möjligheter till samarbete. 

- Den främsta behållningen av PTC är just nätverkandet och att hitta nya samarbetsparter och vi är öppna för förslag på ämnen att ta upp i det här forumet, säger Tommy Christensen, innovationsledare Hållbar industri och verksamhetsledare för PTC.

  

Kategori: Tips

Plats: Entrén på Produktionstekniskt Centrum - PTC, Byggnad 73, Nohabgatan 18a, Trollhättan

Datum: 2024-02-27 08:30 - 09:30