Teknikworkshop om produktionsinnovation

Delta i denna workshop och påbörja resan mot förhöjd innovationskraft och ökad lönsamhet i din produktion!

Har ni innovationsberedskap som kan omvandla störningar till lönsamma möjligheter? Har ni framtidssäkrat er produktion? Nyttjar ni medarbetarnas kreativitet och kompetens till fullo?

Vad är innovation?

Innovation handlar inte enbart om utveckling av nya lösningar. Det involverar även utveckling av processer för implementering. Genom nya perspektiv och arbetssätt kan produktionsinnovation bidra till en mer konkurrenskraftig, attraktiv och kompetensutvecklande verksamhet.

Vad får jag med mig?

Du får aktivt delta och lära dig mer om produktionsinnovation, olika typer av innovationer och varför det är så viktigt att kunna leda innovationsarbetet. Du får även ta del av praktiska exempel på hur företag hanterat olika produktionsutmaningar genom innovativa lösningar.

För att få ut mest av dagen önskar vi att minst 2 personer från varje företag deltar.

Kategori: Evenemang

Datum: 2021-11-16 09:00 - 12:00