Resan med projektet Catalyst har nått sitt slut

Catalyst har jobbat för ökat ansvarstagande för framtiden genom omställning till en mer cirkulär ekonomi och mer hållbara produkter inom industrin.

Catalyst

Nära samverkan har gett resultat

Genom nära samverkan mellan flera IUC-bolag i Västsverige, högskolor, innovationsmiljöer och forskningsinstitut har tillverkande industriföretag i Västsverige fått tillgång till innovationsexpertis, andra pågående projekt och nya forskningsresultat.

Mer information

Insatsen har letts av IDC West Sweden som varit projektägare.

Från IUC Väst har bland annat Kristina Nyström varit aktiv med Fyrbodals företag. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till henne - hennes kontaktuppgifter finns här bredvid!

Mer information om projektet hittar du även på vår hemsida.

Kristina Nyström

Kristina Nyström

Industriutvecklare