Teknikworkshop - Prediktivt underhåll för tjänstebaserade och hållbara erbjudanden

Har ni en plan för att utveckla era produktionssystem? Här får ni kunskap om vad som krävs för att framtidssäkra produktionen och närma sig mer tjänstebaserade affärsmodeller.

Mer tjänstebaserade affärsmodeller gör det möjligt att klättra i värdekedjan men för att göra det krävs en förståelse för vad som krävs och vilka kostnader det innebär. Prediktivt underhåll kan öka effektiviteten och tillgänglighet samt bidra till möjligheten att förändra företagets affärsmodell.

Vad får jag med mig?

Du får reda på mer om prediktivt underhåll, dess inverkan på produktionen samt möjligheten det ger att närma sig en mer hållbar affärsmodell. Du får chansen att knyta kontakt med forskare samt nätverka och diskutera med andra företag. Du får också insyn i hur andra företag hanterar sina produktionsutmaningar.

Under teknikworkshopen kommer erfarenheter presenteras. Bland annat från forskniksprojektet Prediktivt underhåll för tjänstebaserade & hållbara affärsmodeller i svensk industri genomfört inom det strategiska innovationsprogrammet Produktion2030. 

Workshopledare

Magnus Löfstrand, professor i maskinteknik vid Örebro universitet.

Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag. För att få ut det mesta möjliga av dagen önskar vi att ni är minst 2 deltagare per företag

Kategori:

Plats: Online

Datum: 2022-02-10 09:00 - 12:00