Innovationshjälpen 2.0

Ta chansen att lära mer om hur du når nya marknader, hur nästa produkt i ditt produktsortiment kan se ut eller varför inte vilka tjänster du kan koppla på din produktleverans!

Här får du tillgång till ett "outside the box"-perspektiv på möjligheter hos ditt företag med hjälp av spelutvecklare, animatörer, designers och övriga kreatörer som finns i nätverket ACT på Innovatum! Processen är strukturerad och kreativ på samma gång och kreatörerna använder sig av vedertagna metoder för att generera idéer och fokusera på intressanta lösningar för ditt företag.

Hur går det till?

Du anmäler ditt intresse till oss och anger vilken idé eller möjlighet det gäller. Sedan kommer vi ut till er under en förmiddag där ditt företag får presentera idén för ett antal utvalda kreatörer. Efter en kort frågestund sätter sig kreatörerna i enrum under två timmar och funderar och diskuterar kring hur just ditt problem skulle kunna lösas. Efteråt presenteras lösningsförslag för ert företag.

Vad krävs av mig eller mitt företag?

Själva aktiviteten är helt kostnadsfri för företag som ännu inte deltagit och det enda ni behöver göra är att ha en idé eller en möjlighet som ni kan presentera under 10-15 minuter för kreatörerna att gå loss på! Er tidsinsats handlar enbart om någon timme. All övrig planering hanterar IUC Väst. För de företag som redan nyttjat Innovationshjälpen finns fortfarande möjlighet att få hjälp ännu en gång och då till ett fast pris om 10 000 kr.

När händer detta?

Vi erbjuder numera Innovationshjälpen löpande så kontakta oss vid frågor eller behov av insats så planerar vi upp ett genomförande!