Live-sändning_banner.jpg

Live-sändningar

Fyrbodalsregionen är den största delregionen till ytan i Västra Götaland och ibland är avstånden stora. Vi erbjuder därför utvalda fokusgrupper live via Youtube

På senare tid har fler och fler företag börjat efterfråga möjligheten att delta på Fokusgrupper på distans. I och med vårt Digitaliseringsprojekt Digiresan Företagsutveckling har vi nu fått tekniska möjligheter att erbjuda en sådan lösning. Utvalda fokusgrupper kommer att ha "Live" loggan med i sitt utskick och då går det också att anmäla sig på distans till dessa träffar.

Det är viktigt för oss att innehållet blir sevärt

Det finns problem att sända från en Fokusgrupp som innebär dialog med företagen på plats. Vi kommer därför att välja ut vissa Fokusgrupper där föreläsningsdelen är tydligt definierad och primärt sända den delen.

Alla medlemmar hos IUC Väst kommer att kunna anmäla sig på dessa Fokusgrupper antingen som deltagande på plats eller deltagande via datorn.

Vi hoppas att vi även kommer att kunna erbjuda ett mindre arkiv av tidigare Fokusgrupper men det beror på vilka överenskommelser vi kan träffa med våra föreläsare.

Så här gör du

När du ser en Fokusgruppsinbjudan med bilden ”LIVE-sändning” som ovan, innebär det att du kan anmäla dig till denna som deltagande via datorn. Anmäl dig som vanligt OCH klicka i rutan att du vill delta på distans. I god tid innan Fokusgruppen skickar vi ut en länk till den sida där du kan delta.

Vi kommer att använda den välkända Youtube vilket innebär att du även kan ställa frågor och skriva kommentarer under sändningen förutsatt att du har ett Google-konto.

Våra Fokusgrupper är endast för anställda hos våra medlemsföretag och vi kontrollerar alla anmälningar. Titta på denna sida om du vill bli medlem!

Frågor, förslag eller funderingar?

Kontakta gärna Olle vars kontaktuppgifter finns här bredvid.