Fokusgrupp Online

Fokusgrupper online

Lär dig mer, utvecklas, inspireras och nätverka online.

Under den närmaste tiden kommer IUC Väst att erbjuda samtliga fokusgrupper online för att undvika ytterligare smittspridning.

Hur fungerar det?

Några dagar innan träffen kommer vi att skicka en länk till mötet via e-post. Denna länk klickar du när det är dags att starta.

Väl inne på mötet finns alltid en representant från IUC Väst på plats, precis som vanligt. Vi finns också på plats en stund innan om man vill ansluta och testa hur det fungerar innan det blir ”skarpt läge”.

Föreläsaren delar sin skärm och finns med via både ljud och bild när fokusgruppen börjar. Beroende på gruppens storlek hanterar vi frågor och inspel mer eller mindre modererat.

Tyvärr kommer vi inte att leverera de traditionella smörgåsarna till var och en av er. Däremot kommer vi att ha kaffepaus precis som vanligt i de fall då mötet är lite längre.

Är online-möten nytt för dig?

Microsoft Teams är en vidareutveckling av Skype och finns gratis att ladda ner på Microdofts hemsida. Har du redan Office 365 på företagets datorer, har du antagligen redan Microsoft Teams installerat på din dator.

Zoom kräver ingen förinstallation - du kommer till mötet när du trycker på möteslänken.

Tips

För bästa möjliga ljud rekommenderar vi att använda ett headset till sin dator. Använd också gärna datorns inbyggda kamera för att ytterligare underlätta kontakten med föreläsaren och övriga deltagare.

Ta med fika till datorn och förbered anteckningsmaterial.

Frågor, förslag eller funderingar?

Kontakta gärna Olle - hans kontaktuppgifter hittar du här bredvid.

 

Välkommen på våra virtuella fokusgrupper!