Pengar_webb_banner.jpg

Nytt företagsstöd

Nytt stöd för att möta lokala utmaningar i pandemins spår.

Västra Götalandsregionen har lanserat ett nytt erbjudande som riktar sig till företag med nya lösningar som kan möta lokala utmaningar i pandemins spår. Behovet av lösningen ska ha uppstått i krisen och vara verifierat av de som har behov.

Checken som kan beviljas är på 150 000 kronor och får användas för att täcka högst 90% av kostnaderna för att ta fram den nya lösningen. Ansökan bedöms utifrån potential till både samhällsnytta och affärsnytta.

Erbjudandet är en pilot som körs i två snabba ansökningsomgångar fram till sommaren. Utlysningen kan behöva förtydligas under kommande veckor så lämna gärna feedback.

Hjälp också till att sprida och kommunicera till företag som du tror skulle ha intresse och rätt profil för att söka!

Främja företagsutveckling och lokal samverkan

VGR vill med denna utlysning främja både företagsutveckling och lokal samverkan där företag ställer om för att möta behov som samhället har kopplat till områden som vård, omsorg, utbildning, logistik, digitalisering, delaktighet, handel, stadsutveckling, tjänsteutveckling med mera.

Ordinarie företagserbjudanden

Viktigt att veta är att samtliga av VGR:s ordinarie erbjudanden till företag är öppna. Det har också gjorts en del extra satsningar som ni hittar här.

 

Publicerad: 2020-04-20 kl. 10:03

Senast ändrad: 2020-04-20 kl. 15:38