Förbättringsarbete med hjälp av IUC Väst

AH Automation AB har nu avslutat sitt åtgärds- program inom Produktionsanalysprojekt vilket bl.a. gett ökad förståelse kring förbättringsarbete och processutveckling.

Som tack för ett gott samarbete överlämnades ett diplom för det framgångsrika förbättringsarbete som bolaget hittills gjort under de två år som produktions- analytikerna på IUC Väst varit med och stöttat.

Under denna period har det skett ett systematiskt arbete med olika förbättringar för att utveckla verksamheten. Företaget har under denna period även involverat och utbildat personalen för att få ökad förståelse kring förbättringsarbete och processutveckling. Även här har IUC Väst kunnat hjälpa till med olika insatser som exempelvis fokusgrupper, vårt första digitaliseringsprojekt INDiGO och KOMPETENSNAVET.

AH Automation AB är ett teknikföretag som levererar systemlösningar inom industriautomation och är ett av de mest kompletta automationsföretagen i Sverige med ca 80 medarbetare. På AH Automation förenas erfarenhet och traditioner från över 60 år i branschen med ny teknologi och nytt kunnande.

Huvudkontoret ligger i Kungshamn men man finns även i Göteborg med service- och försäljningskontor.

Vi på IUC Väst ser med glädje fram emot att följa AH Automations fortsatta resa och önskar ett stort lycka till!

 

Foto fr. vänster: Peter Karlsson, Peter Lundin och Benny Ljungqvist från AH Automation samt Mattias Larsson, IUC Väst

 

 

Publicerad: 2018-09-24 kl. 12:50

Senast ändrad: 2019-03-11 kl. 15:41