Lean-studenter på studiebesök

Gott exempel på hur strategiskt och långsiktigt Lean-arbete ger fantastiska resultat.

I veckan var det dags för deltagarna på vår Lean-utbildning att åka på studiebesök till Skandia Elevator i Arentorp nära Vara.

Marknadsledande familjeföretag

Skandia Elevator är ett familjeföretag i tredje generationen och har gått från att vara ett lokalt litet lantbruksföretag till Europas marknadsledande företag inom transportsystem.

Intresset att delta var stort och deltagarna delades in i två grupper för att kunna få ut så mycket som möjligt av besöket.

Strategiskt och långsiktigt

Deltagarna fick möjlighet att se hur väl ett företag lyckas då man jobbar strategiskt och långsiktigt med Lean. Tillsammans med nytänkande, förändringsvilja och att vara modiga har detta givit fantastiska resultat på Skandia Elevator.

Värdefullt besök

Vi tackar Jerry Olsson, chef för kvalitets- och produktionsteknik, för ett mycket intressant studiebesök.

Deltagare på Lean-utbildningen

Studenterna på vår Lean-utbildning arbetar på företagen Jätten Cater ABRZABAK ABDALSSPIRA MEJERI ABSJB - Sven Johansson Bygg ABHofpartner AB och KP Components AB.

Ny omgång

Vår lean-utbildning genomförs i samarbete med Högskolan Väst och ger deltagarna 3,5 högskolepoäng. Till våren startar vi upp en ny grupp - kontakta Kristina för att få veta mer! Hennes kontaktuppgifter ser du här bredvid.

 

Publicerad: 2020-10-09 kl. 08:11

Senast ändrad: 2020-10-09 kl. 09:55