Virus Banner

IUC Väst arbetar intensivt för att stötta företagen

Tillsammans skapar vi nya idéer.

IUC Väst tar löpande del av händelseutvecklingen kring Coronaviruset, och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att vidta åtgärder för att inte bidra till att föra smittan vidare. 

Vi ställer om

Vår verksamhet är i dagsläget igång som vanligt, men i många fall ställer vi om från fysiska möten till möten på distans. I de fall det inte går att genomföra planerade aktiviteter digitalt, ställer vi inte in men flyttar fram datumet. Ett exempel är den pågående Lean-utbildningen som efter dialog med deltagarna är framflyttad.

Jobbar tillsammans

I detta speciella läge ser vi det som extra viktigt att jobba tillsammans och ge stöd till våra medlemsföretag.

Vi vill så långt som möjligt dämpa de negativa effekterna av det aktuella läget och driva fram nytt, innovativt tänkande.

I dagsläget erbjuder vi, förutom våra vanliga arbetsuppgifter, även coachning. Vi tar gärna emot era frågor och funderingar – i de fall vi inte själva kan lösa dem, förmedlar vi vidare till rätt kompetens.  

Insatser kommer

Våra finansiärer arbetar intensivt med att ta fram sätt att mildra Corona-virusets negativa samhällspåverkan. Håll koll på vår hemsida, nyhetsbrevet samt LinkedIn för att vara uppdaterad om de insatser som kommer.

Välkommen att kontakta oss!

 

Margareta med team

 

Publicerad: 2020-03-20 kl. 11:04

Senast ändrad: 2020-05-25 kl. 09:32