Kvinnligt_natverk_1200x400.jpg

Digital inspirationslunch

Skapa en bättre arbetsmiljö för att kunna attrahera kvinnor och skapa möjligheter för dem att utvecklas och stanna kvar.

På årets tredje träff med Fyrbodals kvinnliga industrinätverk bjöds vi på en digital inspirationslunch med Saira Alladin. Saira utsågs till Årets Kraftkvinna 2018 och Årets Kvinnliga Förebild 2019 och jobbar idag som chef för drift och underhåll inom Vattenfall Eldistribution.

Vi fick följa med på en inspirerande resa där hon berättade om sin väg i karriären, till dit hon befinner sig idag.

Varför jämställdhet och mångfald?

En arbetsplats är under ständig förändring. Om vi vill ha de bästa medarbetarna måste vi attrahera moderna människor och vara en del av förändringen. Jämlikhet och mångfald är en framgångsfaktor för framtidens team och för en hållbar samhällsutveckling.

Saira inspirerade och delade med sig av sina erfarenheter så att vi alla kan vara med och bidra i arbetet för ett hållbart och inkluderande samhälle för alla.

Stort tack Saira för en väldigt intressant och trevlig lunch!

Fyrbodals kvinnliga industrinätverk

Tillsammans behöver vi stärka kompetensförsörjningen inom industrin. En del i det arbetet är att öka kvinnors förutsättningar och vilja att arbeta och göra karriär inom industrin. 

Nätverket riktar sig lika mycket till verksamma kvinnor inom industrin i Fyrbodal som till kvinnliga studenter på väg ut i arbetslivet.

Fyrbodals kvinnliga industrinätverk drivs av CSR Västsverige och IUC Väst.

 

Publicerad: 2020-10-15 kl. 15:50

Senast ändrad: 2020-10-21 kl. 15:51