Tack Thomas och välkommen Åsa!

Vår vd Thomas Sätmark kommer i juni att gå över i fasen "jobbonär".

Drivande kraft

Thomas har sedan han började hos oss varit en drivande kraft bakom vår tillväxt och framgång. När han började 2021 var vi 6 anställda och idag är vi 12 medarbetare.

Thomas resa började långt innan han anslöt sig till oss med jobb på Volvo Flygmotor och senare GKN Aerospace Sweden som även förde honom utomlands.

Under sin tid hos oss har vi tillsammans nått milstolpar och Thomas ledarskap har varit avgörande för IUC Västs fortsatta framgång.

Kultur av respekt och kontinuerligt lärande

Thomas har ett stort engagemang för att odla en positiv arbetskultur och genom att främja en kultur av respekt och kontinuerligt lärande har han gjort vårt företag till en fantastisk arbetsplats.

Genom sitt ledarskap ger Thomas oss som individer i teamet möjlighet att nå vår fulla potential. Detta har inte bara främjat en positiv arbetsmiljö utan även stärkt oss som företag.

Jobbonär

Efter tre och ett halvt år på IUC Väst har Thomas beslutat sig för att gå över i rollen som "jobbonär" då han lämnar rollen som vd.

Han ser fram emot att ägna mer tid åt personliga projekt, resor och möjligen även engagera sig i rådgivande roller där han kan fortsätta dela med sig av sin rikliga kunskap. Att anmäla sig till Sjöräddningen i Sotenäs kommun står överst på listan den 11 juni, den första lediga dagen.

Thomas Sätmark, vd IUC Väst
Att lämna IUC Väst har varit ett svårt beslut att fatta. IUC Väst är en verksamhet som består av en grupp initiativrika och kompetenta lagspelare som skapar värde för Fyrbodals industriföretag.

Jag har trivts mycket väl under mina knappt tre och ett halvt år på företaget och kommer att sakna verksamhetens och min egna utveckling som en del därav.

Önskar IUC Väst stort lycka till under Åsa Hasslins kompetenta ledarskap.

- Thomas Sätmark, vd IUC Väst

Ny vd

En ny ledare har rekryterats och vi välkomnar efter sommaren Åsa Hasslin som tidigare arbetat hos oss som industriutvecklare. Hon återvänder efter sommaren som ny vd för IUC Väst.

Åsa har till nu varit enhetschef på klinisk kemi vid Norra Älvsborgs sjukhus (NÄL), en del av regional laboratoriemedicin.

Skapa förutsättningar för tillväxt

Att ta över som ledare för IUC Väst innebär både utmaningar och möjligheter. Med ett team på 12 medarbetare och uppdraget att stödja tillverkande industri i Fyrbodal, kommer Åsa fortsätta i samma riktning för att skapa förutsättningar för tillväxt i Fyrbodal.

Med sin tidigare erfarenhet som industriutvecklare har Åsa en klar bild av IUC Västs uppdrag och mål att stödja och utveckla Fyrbodals tillverkningsindustri.

Stötta lokal och regional tillväxt

Tillsammans med teamet, kommer Åsa fortsatt fokusera på att stödja lokal och regional tillväxt. I detta arbete är samarbetet med andra organisationer och samarbetsparter viktigt för att stärka näringslivet i Fyrbodal.

Genom starka nätverk kan vi erbjuda värdefulla resurser, insikter och möjligheter för företagen och oss som organisation att fortsätta växa.

Åsa Hasslin och Thomas Sätmark
Åsa Hasslin och Thomas Sätmark
Åsa Hasslin, IUC Väst AB
Jag är hedrad att ta över som vd för IUC Väst och ser fram emot att driva vår vision framåt.

- Åsa Hasslin, IUC Väst AB

 

 

 

20 Maj 2024 Nyhet ny vd