Företagande på riktigt

Hör Thomas Sätmark berätta om hur vi jobbar för att stärka industrin i Fyrbodal.

Företagande på riktigt

Lyssna på poddcasten!

Thomas Sätmark, vår vd, var i veckan inbjuden av professor Malin Sundström att medverka i Högskolan Västs poddcast "Företagande på riktigt". De, tillsammans med Eva Johansson, företagsekonomisk forskare på Högskolan Väst samtalade om den regionala industrin och de utmaningar som den står inför samt var vi på IUC Väst kommer in.

För den som inte känner till IUC Väst är det här poddavsnittet perfekt - du får en beskrivning av verksamheten och vilka kompetenser som vi erbjuder. De pratar en hel del om omställningsbehoven som industrin står inför och vad som kommer att behövas för att kunna möta framtiden där cirkularitet är centralt. IUC Väst har en viktig roll i branschen genom att lyssna och fånga upp våra  medlemmars utmaningar, men också genom att inspirera och bidra med kompetensutveckling.

Men de pratar också om "kaffebryggare", industrikultur och regionens DNA.

Företagande på riktigt

Detta avsnitt, nr 5, är en del i programserien Företagande på riktigt  där praktik och akademi möts för att prata verklighetsnära utmaningar. Podden är en del av en serie som ges ut av företagsekonomiska forskare på Högskolan Väst.

Är DU en entreprenör eller företagare i Fyrbodal och övriga Västra Götaland? Vill du diskutera dina företagsutmaningar med oss forskare? Kontakta då Malin Sundström