Kunskapslyft Industri Fyrbodal

Bättre konkurrenskraft för tillverkande industri.

Projektet Kunskapslyft Industri Fyrbodal genomfördes av IUC Väst under perioden 2020 till 2022. Samtliga kommuner i Fyrbodal har omfattats av projektet där syftet var att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag.

Efter att insatsen avslutades gjorde kommunalförbundet en utvärdering samt intervjuade ett par medarbetare från IUC Väst om vad som hade hänt under tidsperioden. Klicka på knappen nedan för att kunna läsa artikeln i sin helhet på kommunalförbundets hemsida!

Anna Lärk Ståhlberg, Förbundsdirektör Fyrbodals kommunalförbund
Den tillverkande industrin är en viktig och stark del av näringslivet i Fyrbodal varför det är roligt att se att detta projekt har lyckats med att öka konkurrenskraften ytterligare.
Att IUC Väst hjälper företagen till självhjälp genom att komplettera de erbjudanden som finns på marknaden och genom att samverka med andra aktörer inom innovationssystemet är ett bra och hållbart sätt att stärka de strukturer som finns i vår geografi.

- Anna Lärk Ståhlberg, Förbundsdirektör Fyrbodals kommunalförbund

Mer information

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta då Thomas, hans kontaktuppgifter hittar du här bredvid!

Thomas Sätmark

Thomas Sätmark

Vd

 

 

 

28 Apr 2023 Nyhet