Årsmöte med tillbakablick

Det känns som igår när vi 2012 påbörjade vårt uppdrag att bilda ett IUC-bolag i Fyrbodal och med en vision om att skapa industriell livskraft i Fyrbodal.

IUC Väst 10 år

10 år med IUC Väst

Det känns som igår när vi 2012 påbörjade vårt uppdrag att bilda ett IUC-bolag i Fyrbodal och med en vision om att skapa industriell livskraft i Fyrbodal. Efter tio år av många intressanta och härliga möten på företag, med både företagare och medarbetare, runt om i våra fjorton kommuner ser vi tillbaka på alla framsteg som vi har gjort.

Det har varit en laginsats där alla som varit med har spelat en avgörande roll i att göra IUC Väst till vad det är idag. Från vår styrelse, våra medlemsföretag och anställda till våra samarbetspartners – alla har bidragit till vår gemensamma framgång.

Genom att fortsätta vara innovativa, ambitiösa och modiga i våra beslut och våra handlingar fortsätter vår gemensamma resa för att stärka Fyrbodals industriföretag. På så sätt bidrar vi till samhällets utveckling och skapar positiv förändring.

Vi bjöd in Kjell-Åke Johansson som var en av dem som hade en avgörande roll i att skapa ett IUC-bolag i Fyrbodal. Han pratade om bakgrunden och hur de arbetade för att få ett IUC till vår del av regionen. Ann-Charlotte Karlsson, som har varit med under hela resan, fylld på med övriga händelserika år.

Kjell-Åke och Ann-Charlotte berättar om bakgrunden och vad som hänt under 10+ år
Kjell-Åke Johansson, fd chef projektarenan Innovatum Science Park
Thomas Sätmark, vd IUC Väst

Styrelsen 2023

Styrelsen 2023

Från vänster:

Lars Mogren, Andreas Albertsson, Anna Cato Moe, Robert Forsström, Annika Andersson, Anna Wessman Karlsson, Sofia Hygrell, Joakim Thorn, Sofia Norberg och Rikard Doverhäll.

Frånvarande:

Anders Dahlgren, Jimmie Cato, Kristoffer Ljung, Mikael Ericsson och Marcus Nordanstad