Välkommen i gänget

Vi välkomnar Camilla till IUC Väst!

Välkommen i gänget!

Välkommen Camilla!

Idag börjar Camilla Johansson hos oss som Industriutvecklare.

Camilla kommer, liksom oss andra, att besöka Fyrbodals företag för att lyssna på behov och koppla in rätt stöd. Hon kompletterar oss övriga med sitt kunnande inom marknadsföring och försäljning. Inom marknadsföring och försäljning ser vi stora möjligheter för industriföretagens omställning.

Camilla har under lång tid arbetat  på Mustad Hoofcare (Mustadfors Bruks AB) där hon slutade efter mer än 11 år som marknads- och försäljningsansvarig för den skandinaviska marknaden. Camilla läser f n en E-Commerce Product Management-utbildning och kommer fram t o m maj 2023 att jobba 40%. Efter slutförda studier så blir det IUC Väst till 100%.

Säg hej

Hör gärna av dig direkt till Camilla om du har några frågor!

Camilla Johansson

Camilla Johansson

Industriutvecklare