Vi välkomnar nya medlemmar

Vi välkomnar tre nya medlemsföretag!

Brålanda Industri AB
är en komplett verkstadsindustri som arbetar med både högteknologiska och traditionella bearbetningsformer för att ta fram produkter i plåt och stål t.ex. avancerade plåtdetaljer eller kompletta smidesarbeten.

Företaget finns i Brålanda och har ca 40 anställda.

RECAS AB
är ett konsultbolag som tagit kundfokus och medarbetarnas välmående till en så hög nivå som möjligt. RECAS vill vara det självklara valet för små och medelstora bolag inom konstruerande och producerande industri när det gäller att tillhandahålla konsulter med spetskompetens som hjälper bolagen att nå sina mål och öka sin lönsamhet.

Företaget finns i Trollhättan och har ca 50 anställda.

Texrep AB
Texrep AB utvecklar, designar och tillverkar textilband för de flesta ändamål och branscher, totalt uppåt 3000 olika produkter. Kunderna är varierande och man levererar till industrier inom bil, hygien och filter, konfektion, livsmedel samt möbler.

Företaget har ca 12 anställda och finns i Sjuntorp.

Vill du också bli medlem?

Vi välkomnar nya medlemsföretag inom den tillverkande industrin och närliggande branscher.

Läs mer! 

Har du frågor?

Kontakta då vår vd Thomas Sätmark - hans kontaktuppgifter hittar du nedanför!

Thomas Sätmark

Thomas Sätmark

Vd