Per Schürer AB i fint samarbete med IUC

IUC Väst och IUC Sjuhärad stöttar gemensamt mot en mer hållbar industri.

Per Schürer AB startades 1964 av Per Schürer von Waldheim och drevs fram till 2021 som ett familjeföretag. År 2021 förvärvades bolaget av två industriella entreprenörer som såg stora möjligheter att utveckla företaget till ett flaggskepp för hållbarhet i plastindustri.

Samhällets behov av plastprodukter och förpackningar är stort och vår levnadsstil är beroende av plast som material och dess industriella användning. Däremot kan plastindustrin utvecklas till en mer hållbar industri, vilket har nu formulerats som det främsta målet för de nya ägarna till Per Schürer AB.

Hållbara affärslösningar

I sin plan för att uppnå detta ädla mål är styrelse och ledningen i bolaget väl medvetna om vikten av kunskap och nätverk av kunniga rådgivare och samarbetspartner. Därför har man inlett flera samarbeten med IUC Sjuhärad AB och IUC Väst AB. Man har i projektet Catalyst arbetat med utveckling av tankar och planer för en cirkulär affärsutveckling och inför nu flera åtgärder som syftar till att skapa hållbara affärslösningar i plastindustrin.

Rådgivare

Gällande kompetensförsörjning har Per Schürer engagerat två av projektet Kompetens+ förmågor som rådgivare i prisstrategier och ledarskap i produktion.

”Att kunna nyttja trettioårig erfarenhet från fordonsindustrin i fråga om prisstrategier i vår verksamhet, eller ha en coach med 20 års erfarenhet från ett av Europas mest kända medicinteknikföretag till vår produktionschef i Per Schürer, är fantastiska möjligheter som vi tagit vara på i samarbete med IUC Sjuhärad” säger Daniel Yar Hamidi, styrelseordförande för Per Schürer AB.

Inspirerad?

Hör av dig till oss om du har blivit inspirerad och vill ta nästa steg för ditt företag.

Genom kontakt med IUC Sjuhärad och Industriell Dynamik, har Per Schürer AB fått stöttning genom projekten Catalyst och Kompetens+ av IUC Sjuhärad i tät samverkan med IUC Väst.

System.InvalidOperationException: The partial view '/app_plugins/mdoctypegrideditor/views/doctypegrideditor.cshtml' was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:
/app_plugins/mdoctypegrideditor/views/doctypegrideditor.cshtml
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.FindPartialView(ViewContext viewContext, String partialViewName, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in D:\WebSites\UmbracoSites\iucvast.se\1.0.4\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 20