Fokusgrupp Produktion - Digitalt förbättringsarbete

Förbättringsarbete är, eller borde vara, en ständigt pågående process men hur nyttjar vi digitala verktyg för att nå nästa nivå?

Välkommen på Fokusgrupp Produktion som denna gång tar hjälp av företagen FP-Analyzer och Empir Industry. Vi kommer att prata om hur förbättringsarbet i produktionen kan flytta in i den digitala världen och därmed bidra till ytterligare ökad lönsamhet.

Tomas Ljungblom och Carl-Magnus Täng från FP-Analyzer kommer berätta om hur vi samlar in fakta på ett mer strukturerat sätt i syfte att hitta förbättringsområden. Att mäta är att veta och utan fakta på bordet är det svårt att veta vilka förbättringar som ska prioriteras. Daniel Johansson från Empir Industry tar sedan över och visar hur de arbetar för att ta ett helhetsgrepp på kundens produktion.

I den senare delen visar vi hur smart övervakning av produktionsprocessen kan ta förbättringsarbetet till nästa nivå. Exempel på lösning kan tex vara att presentera rätt data för rätt operatör vid rätt tid i syfte att minska kvalitetsbrister.

Kalenderinformation

Startdatum: 2021-03-11 kl. 09:00

Slutdatum: 2021-03-11 kl. 11:00

Plats: Online via Zoom

Taggar: Fokusgrupper, Fokusgrupp