Fokusgrupp Personal & Ekonomi - Coaching - nyckeln till ökat engagemang på din arbetsplats

Detta är för dig som jobbar med människor och vill se positiva förändringar som leder till medvetet självledarskap, ökad handlingskraft och engagemang.

Vad blir möjligt när företagskulturen präglas av öppenhet, tillit, teamkänsla och en tillåtande miljö där alla strävar åt samma håll

Idag hamnar vi lätt i mail- och mötesträsket och har ibland svårt att lyfta blicken för det som är viktigt på riktigt. Hur skapar vi en miljö där människor känner sig: - trygga med att ta ansvar - vågar misslyckas - vågar vara med och påverka och känner meningsfullhet - har förmågan att fokusera på saker som faktiskt gör skillnad och tar företaget framåt.

"When we get the environment right, humans will do remarkable things”- Simon Sinek

Du får med dig coachande verktyg och konkreta frågor för att kunna guida kollegor och medarbetare såväl som dig själv. Du kommer att få mer insikt i processen i hur du med motivation och engagemang tar dig från nuläge till önskat läge.

Denna inspirerande förmiddag är för dig som vill vara med och skapa en arbetsplats där människors potential tillvaratas och gör människor hållbara och engagerade i längden!

Välkommen på Fokusgrupp Personal & Ekonomi och ta del av en interaktiv och inspirerande workshop.

Kalenderinformation

Startdatum: 2020-05-08 kl. 09:00

Slutdatum: 2020-05-08 kl. 12:00

Plats: Online via Zoom

Taggar: Fokusgrupper, Fokusgrupp