Fokusgrupp Sälj & Marknad / Inköp & Logistik - Partnerskap kring kundens Supply Chain

Partnerskap kring kundens Supply Chain Modern försäljning handlar om mer än bara pris, kvalitet och leverans.

Modern försäljning handlar om mer än bara pris, kvalitet och leverans. Det handlar lika mycket om att vi som leverantör ska finna vägar till djupare och värdeskapande samarbeten. Med dessa kan vi hjälpa och utveckla kunderna t.ex. via deras supply chain. Vi blir en viktig kugge i kundens verksamhet och vardag - vi blir en värdefull tillgång, dvs en partner!

Niklas Siversjö har 23 års erfarenhet av nyckelkundsförsäljning i hela Europa och arbetar idag som affärsutvecklingskonsult på SIVER Growth. Han har hanterat alla typer av kunder, från OEM till distributörer, grossister och butikskedjor, i flertalet branscher runt om i världen. Med kundens utmaningar och möjligheter i centrum, en stor portion av struktur och ordning samt en tydlig plan är Niklas övertygad att vi som leverantörer tillför mycket mer värde till våra kundrelationer.

Johan Skattner jobbar som managementkonsult på Globeplus där han fokuserar på affärsutveckling för B2B-företag. Han har en bakgrund från försäljnings- och marknadsfunktioner i internationella bolag. Tillsammans med sina kunder värderar han möjligheterna att tillföra värde i leverantörsrollen, vilket allt mer handlar om att ta ett större ansvar hos kunderna..

Välkommen på Fokusgrupp Sälj & Marknad / Inköp & Logistik och ta del av en interaktiv och inspirerande workshop. Möjlighet finns att delta via webben.

Kalenderinformation

Startdatum: 2019-09-20 kl. 09:00

Slutdatum: 2019-09-20 kl. 12:00

Plats: Restaurang Kärranäs

Taggar: Fokusgrupper, Fokusgrupp