IUC-Väst-dagen-2018_banner.jpg

IUC Väst-dagen 2018

Vi är alla omgivna av idioter - eller? Hur man förstår dem som inte går att förstå.

Bygga nätverk

IUC Väst är företagsnätverket som jobbar för den tillverkande industrin i Fyrbodal. IUC Väst-dagen ger dig möjlighet att bygga nätverk med företagare i din egen och andra branscher. Passa på och knyt nya kontakter - nya affärsmöjligheter. kan uppstå!

Dagen innehåller även erfarenheter från några av våra medlemsföretag och deras förändringsresor. 

Vi vill i år, då vi firar 5 år, också ge något alldeles extra till våra medlemmar och har därför bjudit in en av Sveriges mest omtalade föreläsare och författare just nu – Thomas Erikson.

 

Thomas Erikson

  

Foto: Maria Östlin

Under en Thomas Erikson-föreläsning får du verktyg för att kommunicera effektivt, undvika att bli manipulerad och gå från att vara chef till en riktig ledare.

Thomas har under många år arbetat som konsult och beteendevetare och har under tjugo års tid tränat tusentals chefer i effektiv kommunikation. Han föreläser frekvent över hela Europa kring hur vi kan bli bättre på att nå fram till varandra i vardagen.

En av metoderna han lär ut är DISA-modellen, som även fått stå till grund för hans succéböcker, debuten Omgiven av idioter och uppföljaren Omgiven av psykopater.

 

Karin Stenlund

Vi är glada att presentera Karin Stenlund från Fyrbodals kommunalförbund som moderator för IUC Väst-dagen 2018. Karin har som moderator en förmåga att fånga talarens budskap och involvera publiken.

Karin är också affärs- och miljöstrateg med lång erfarenhet av att få företag att samarbeta med varandra och att sammanföra företag, kommuner och akademi i nya konstellationer. IUC Väst-dagen kommer bli ett toppenarrangemang, säger Karin.

 

Tre företagsresor

Ett av våra syften med IUC Väst-dagen är att lyfta fram de företag vi jobbar med på olika vis. Därför är vi extra nöjda att kunna välkomna Västia Plastindustri, Starke Arvid och Sansera Sweden för att höra mer om deras utveckling. 

 

Vi fyller år

 

Under dagen uppmärksammar vi att vi firar 5-årsjubileum i år. Som föregående år har vi en goodiebag och du som företagare får gärna bidra med något också - hör av dig till Margareta!

 

Program

08:15-08:45   Frukost och välkomnande 

08:45-09:00   Presentation av dagen samt IUC Väst firar 5 år, Margareta Waern

09:00-09:15    Projektet Digiresan presenteras, Olle Söderqvist

09:15-10:15     Tre företagsresor med Anna WestbeckVästia Plastindustri, Daniel
                        GustafssonStarke Arvid och Jimmie Cato, Sansera Sweden

10:15-10:45     Fika och mingel

10:45-12:15     Omgiven av idioter, Thomas Erikson

12:15-12:30     Summering 

12:30-13:00     Lunch och mingel 

 

Anmälan

Det kommer finnas ett begränsat antal platser och vi har därför valt att sätta en gräns för antal deltagare från varje medlemsföretag och organisation som står oss nära:

  • Medlemsföretag med 1-5 anställda max 1 person
  • Medlemsföretag med 6-99 anställda max 3 personer
  • Medlemsföretag med 100+ anställda max 4 personer
  • Kommuner i Fyrbodal, samarbetspartners och övriga organisationer inom innovationssystemet max 1 person per organisation

 

Anmäler dig gör du på denna sida!

 

Tidigare IUC Väst-dagar

2018 anordnar vi för fjärde gången en IUC Väst-dag för våra medlemmar. Är du nyfiken på de tidigare tillfällena kan du läsa mer samt se bilder och film här:

2015
2016
2017

 

Inte medlem?

Är du inte medlem ännu kanske det är dags - kolla mer på denna sida! 

 

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2018-11-09 kl. 08:15

Slutdatum: 2018-11-09 kl. 13:00

Plats: Lokalen Blackbox i N3-huset, Nohabgatan 15, Innovatumområdet, Trollhättan

Taggar: IUC Väst-dagen, Thomas Erikson, Omgiven av idioter, Karin Stenlund,