Fokusgrupp Kvalitet - Lean för delaktighet och inkludering

Vad är delaktighet på riktigt och hur kan vi arbeta med inkludering? Vilka utformar vi våra produkter och tjänster för och vilka har vi missat? Hur kan vi bli ännu bättre på att alltid behålla kunden i fokus?

Välkommen till en interaktiv träff kring hur du som ledare kan arbeta med begrepp som delaktighet och inkludering och skapa skillnad på riktigt. Vi går igenom grundläggande definitioner och ger dig praktiska verktyg att tillämpa i vardagligt arbete. Vi belyser delaktighet och inkludering utifrån filosofin bakom Lean modellen för att visa kopplingen till det systematiska kvalitetsarbetet.

Kunskap och insikt

Föreläsaren varvar teori med exempel från verkligheten. Du bjuds in till reflektion, dialog och har utrymme att ställa frågor. Ni kommer även arbeta tillsammans i mindre grupper. 

Deltagare kommer få

• Kunskap om vad delaktighet och inkludering innebär för din verksamhet.
• Verktyg för att praktiskt arbeta med delaktighet i vardagen.
• Ökad förståelse bakom Lean filosofin och hur det kan kopplas samman med delaktighet och inkludering.

 

<img

Lejla Mundzic arbetar som VD på Emerga Institute och har under 16 år stöttat ledare nationellt och internationellt att verka för ett hållbart samhälle. Lejla kommer att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet och hålla i denna utvecklande fokusgrupp.

Anmäl dig här! 

 

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2021-09-15 kl. 09:00

Slutdatum: 2021-09-15 kl. 11:00