Mer information och anmälningsformulär för fokusgruppen hittar ni här: Till fokusgruppen >>

Fokusgrupp Special - Digitala möten i praktiken

Teams, Zoom, Google meet och många fler – alla har vi suttit på digitala möten under 2020 men vilka erfarenheter har vi gjort?

Troligtvis har ingen aspekt av näringslivet blivit så fundamentalt förändrad under 2020 som just möten. Under det gångna året har i princip alla företag varit tvungna att hitta nya sätt att mötas på. Tekniken har egentligen funnits på plats i flera år men den sociala och kulturella acceptansen har saknats. Men inte nu längre, nu kör så gott som alla videomöten. Även om många saknar det fysiska mötet är de flesta överens om att de digitala mötena är här för att stanna.

På den här träffen blir det fullt fokus på vilka erfarenheter vi gjort under det gångna året. För innehållet står några av våra medlemsföretag som bl.a. kommer att berätta om ISO-revision på distans (Sansera Sweden) och digitala mässor (Forsstrom HF). Det är dock inte bara fråga om teknik utan också en inställning hos ledning och medarbetare. Man kan komma långt med rätt inställning och enkel teknik som TSM Smartstoring kommer att berätta om.

Välkommen på en fokusgrupp som verkligen nyttjar det här fantastiska nätverket till dess fulla potential. Ingen föreläsare – bara erfarenheter från lokala företag! Förutom korta presentationer från företagen uppmanas alla deltagare att delge sina erfarenheter och lärdomar i våra diskussioner.

Välkomna!

Till fokusgruppen >>

Kalenderinformation

Startdatum: 2021-02-09 kl. 09:00

Slutdatum: 2021-02-09 kl. 11:00

Plats: Online via Zoom

Taggar: Fokusgrupper, Fokusgrupp