Teknikworkshop - Produktionsinnovation 2.0 – process och arbetssätt

I en värld i snabb förändring med grön och digital omställning är företagets innovationskapacitet en av de allra viktigaste resurserna.

Alla delar av företaget samspelar

Vill du hjälpa ditt företag att tänka nytt och utveckla produktionen, både genom ständiga förbättringar och radikal innovation? Då är denna Teknikworkshop för dig.

Inom produktion är kontinuerligt förbättringsarbete, lean och effektivitet väl inarbetat. Men verktyg och arbetssätt för att främja kreativitet och nytänkande är inte lika etablerade.

En stark innovationsförmåga bygger på att alla delar av företaget samspelar och verkar för utveckling i samma riktning. Det gäller allt, från företagets strategi till förbättringsidéer i den dagliga produktionen och på verkstadsgolvet.

Att fånga den inneboende innovationskraften hos medarbetarna och omsätta den till nytta, är en nyckel för att möta de utmaningar vi står inför.

Teknikworkshoppen baseras på det strategiska forskningsprojektet Produktionsinnovation inom Produktion2030. Projektet har utvecklat ett ramverk för innovation och nytänkande i produktion.

Se inbjudan i pdf-format här!

För vem?

Teknikworkshoppen vänder sig till dig som söker kunskap om produktionsinnovation.

Du får lära dig mer om vad det är och hur innovationsarbete kan ledas i produktionsverksamhet. Du får också prova på några användbara innovationsmetoder.

Workshoppen passar dig som är företagsledare eller jobbar med produktionsledning.

Det här är en Teknikworkshop

Våra Teknikworkshoppar erbjuder ny kunskap och teknik från forskning till företag.

I Teknikworkshopparna får du ta del av nya resultat från forskningsprojekt, paketerat på ett sätt som passar framför allt små och medelstora företag.

Alla Teknikworkshoppar leds av forskaren vilket ger möjlighet till fördjupning. Workshopformatet gör det också möjligt att diskutera utmaningar, tillämpningar mm. med både forskaren och andra företag som deltar.

Praktisk information

När:
Fredag den 23 september kl. 09–12

Var:
Via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen

Kostnad:
Teknikworkshoppen är kostnadsfri

Workshopledare:
Hossein Rahnama, doktorand, Lisa Larsson, biträdande universitets-lektor, Anna Öhrwall Rönnbäck, professor i produktinnovation vid Luleå tekniska universitet.  

Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag.

Sista anmälningsdag är 20 september

OBS! Vi önskar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen.

Frågor:
Ställ dina frågor till:

System.InvalidOperationException: The partial view '/app_plugins/mdoctypegrideditor/views/doctypegrideditor.cshtml' was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:
/app_plugins/mdoctypegrideditor/views/doctypegrideditor.cshtml
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.FindPartialView(ViewContext viewContext, String partialViewName, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in D:\WebSites\UmbracoSites\iucvast.se\1.0.4\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 20

Kategori: Teknikworkshop

Plats: På distans via Zoom

Datum: 2022-09-23 09:00 - 12:00