Exportboost

Boka en 45 minuters digital exportboost och träffa exportrådgivare som ger dig individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Exportboosten inleds med att du gör en kort presentation av företaget och era framtida mål (max 15 min). Du får därefter personlig återkoppling och en 30-minuters boost med konkreta tips och vägledning för dig och ditt företag. Det kan till exempel röra sig om val av bästa marknad för er satsning, finansiering av er exportaffär eller säljkanaler beroende på marknad.

I samband med att din intresseanmälan mottas, kommer du att få ett formulär att fylla i med uppgifter om ditt företag. Totalt tre företag kan delta och delas in för 45 minuter var: 8.45-9.30; 9.45-10.30; 10.45-11.30

Arrangör

Exportboost arrangeras av EU-projektet Exportcenter Väst och ingår i projektets utbud för små och medelstora företag. Exportrådgivarna kommer från organisationerna som ingår i Exportcenter Väst.

 

Exportboost riktar sig till

Små- och medelstora exportföretag i Halland och Västra Götaland med en redan etablerad export samt nya exportföretag med tydliga exportplaner.

Kategori: Tips

Plats: Digitalt via Teams

Datum: 2022-09-29 08:45 - 11:30