Konferensen Additive Intelligence 4.0

De senaste industriella exemplen, forskningsresultaten och trenderna på hur additiv tillverkning stärker svensk industri.

Vi är glada att kunna meddela att RISE tillsammans med Chalmers och våra partners organiserar konferensen Additive Intelligence 4.0 för tredje gången. 

Hela värdekedjan

Additive Intelligence 4.0-konferensen har som mål att adressera olika delar längs värdekedjan inom additiv tillverkning - från konstruktion och produktutveckling, utveckling av material och deras egenskaper och själva tillverkningen till efterföljande processer så som bearbetning, yt- och värmebehandling och kvalitetssäkring. 

Digitalisering är en naturlig del av additiv tillverkning, vilket också öppnar upp för att använda olika digitala verktyg för att bland annat övervaka och förebygga eventuella avvikelser vid tillverkning.

Dessutom är områden som arbetsmiljö, hälsa, säkerhet och standarder viktiga element för att kunna ta stegen från prototyptillverkning till en fullskalig produktion.

Unikt tillfälle

Detta är ett unikt tillfälle då flera maskinleverantörer kommer vara på plats samt både stora och små företag som använder tekniken.

Vi hoppas kunna öppna upp för nya samarbeten men framför allt att företagen kan utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Praktiskt

Datum och tid

31 maj 12:00-17:00
1 juni 08:30-17:00 

Plats

Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5, Göteborg

Sista dag för anmälan

13 maj 2022 

Pris

1 000 kr - i priset ingår lunch för två dagar samt middag dag 1

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta då Håkan eller Olle - kontaktuppgifter hittar du här nedanför!

Håkan Hellström

Håkan Hellström

Industriutvecklare

Olle Söderqvist

Olle Söderqvist

Industriutvecklare

Kategori: Evenemang

Plats: Lindholmen konferenscenter, Lindholmspiren 5 , Göteborg

Datum: 2022-05-31 12:00 - 2022-06-01 17:00