IUC-Väst-dagen-2018_banner.jpg

IUC Väst-dagen 2018

Vi är alla omgivna av idioter - hur man förstår dem som inte går att förstå.

Bygga nätverk

IUC Väst är företagsnätverket som jobbar för den tillverkande industrin i Fyrbodal. IUC Väst-dagen ger dig möjlighet att bygga nätverk med företagare i din egen och andra branscher. Dagen innehåller bl.a. erfarenheter från några av våra medlemsföretag och deras förändringsresor. Vi vill i år också ge något alldeles extra till våra medlemmar och har därför bjudit in en av Sveriges mest omtalade föreläsare och författare just nu – Thomas Erikson.

Thomas Erikson

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Maria Östlin

Under en Thomas Erikson-föreläsning får du verktyg för att kommunicera effektivt, undvika att bli manipulerad och gå från att vara chef till en riktig ledare.

Thomas har under många år arbetat som konsult och beteendevetare och har under tjugo års tid tränat tusentals chefer i effektiv kommunikation. Han föreläser frekvent över hela Europa kring hur vi kan bli bättre på att nå fram till varandra i vardagen.

En av metoderna han lär ut är DISA-modellen, som även fått stå till grund för hans succéböcker, debuten Omgiven av idioter och uppföljaren Omgiven av psykopater.

Anmälan

Det kommer finnas ett begränsat antal platser och vi har därför valt att sätta en gräns för antal deltagare från varje medlemsföretag och organisation som står oss nära:

  • Medlemsföretag med 1-5 anställda max 1 person
  • Medlemsföretag med 6-99 anställda max 3 personer
  • Medlemsföretag med 100+ anställda max 4 personer
  • Kommuner i Fyrbodal, samarbetspartners och övriga organisationer inom innovationssystemet max 1 person per organisation

 

Anmäler dig gör du på denna sida!

 

Inte medlem?

Är du inte medlem ännu kanske det är dags - kolla mer på denna sida! 

 

 

Publicerad: 2018-06-12 kl. 14:37

Senast ändrad: 2018-09-24 kl. 13:41